tjek den brugte bil godt inden du køber den

14 februar 2022 Niels Geckler

advertorial

Det er altid en tillidssag, når man skal ud og købe en brugt bil. Så hvis du leder efter brugte biler i Vissenbjerg – Bilhuset Thybo er klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige til en god pris.

Når man bevæger sig ud på markedet for brugte biler må man i høj grad acceptere, at man ikke kan have mulighed for at tjekke en bil helt til bunds inden man køber den. Der er dog en række muligheder for at få dens et efter i sømmene inden købet. Men det er under alle omstændigheder vigtigt at finde en seriøs og ærlig forhandler.

Din tilgang til købet af en brugt bil vil naturligvis være afhængig af, om du leder efter et halvvejs vrag, der ligge kan rulle i to år ind til der er syn næste gang eller om du ser efter en bil med gangske få kilometer på bagen for di du på den måde kan få en næsten ny bil med en markant rabat i forhold til den helt fabriksnye udgave.

mange ting at se efter på en brugt vogn

Du skal sørge for at tjekke bilen fysisk og teknisk, og her kan du for eksempel få hjælp af FDM, en interesseorganisation for privatbilister, som du måske er medlem af. Ellers kør den eventuelt hen på et værksted, som du har stor tillid til og lad dem se bilen efter i sømmene. Det er dog ikke gratis, så du skal være langt henne i beslutningsprocessen, før du gør det.

Brugte biler Vissenbjerg

Der er også et administrativt arbejde, du bør gøre. Tjek både bilens registreringsattest og synsrapport for uregelmæssigheder. Og sørg for at sikre dig, at der ikke er gammel gæld med pant i bilen, som følger med. Det kan være at der findes en brugtbilsattest, som du skal se igennem inden du skriver under på noget. 

Flere Nyheder