Står du overfor Projekt Have?

06 januar 2021 admin

Ready, set … haveprojekt, GO!

Måske står du overfor en total renovering af din have, fordi at nu skal det altså være. Du har stået og kigget på den længe, og dengang I flyttede ind, lovede I jer selv, at det var noget af det første, I skulle have fikset. Meeeen som altid, går det ikke altid, som man tror. 

Og så skulle trappen fikses, så skulle der nyt bad eller så skulle bilen have ny lakering. Uanset hvad, kan der komme mange ting i vejen, før man får fikset det, som man ellers også går og kigger på hver dag. I Danmark er vejret ikke altid i top, og derfor er der også en lang periode, hvor man ikke bruger haven, ligeså tit, som man plejer. 

Derfor kan haven godt komme nederst på prioriteringslisten, og når man så rammer april, solen titter for alvor frem og fuglende synger, ja så står den og kigger dumt på én. 

Tips til at komme igang 

Så nu skal det måske være, tænker du? Forståeligt. På https://husblog.dk/ finder du en masse tips til hvordan du skal gribe din nye have an, men hvis du stadigvæk er i tvivl om, hvordan du overhovedet kommer igang så læs med her. 

1: Overvej om der skal laves hæk eller hegn

Hvis du står overfor det helt store haveprojekt, skal du også starte med de helt store forvanlinger. Et af dem er måske at finde ud af om der skal være hæk eller hegn. Når det er klaret, er du allerede et stort skridt i den rigtige retning. 

2: Tjek jorden

Undersøg jorden før du bestemmer dig for at plante noget. Jorden kan godt være anderledes nogle steder i haven fremfor andre, og det er derfor vigtigt at vide, hvilke plantearter der egner sig til de forskellige steder. 

Flere Nyheder