Sådan sikrer du din kælder mod indbrud

10 november 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Bor du i et hus med kælder, vil det ofte være gennem den, at en indbrudstyv kan komme ind. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at sikre din kælder mod indbrud. På den måde vil hele din bolig være langt mere sikker i forhold til det. 

Men hvad skal du lige se på, når det kommer til kælderen? Det kommer vi ind på her. Vi er blevet inspireret til artiklen af klarwindows.co.uk. Det er en webshop, der handler med døre og vinduer. Det er jo som regel gennem dem, at en indbrudstyv kommer ind. De ved derfor meget om, hvordan du kan sikre din bolig bedst muligt. Du kan læse mere på https://klarwindows.co.uk/external-doors/front-doors 

Først og fremmest er det en god ide, at du får skiftet gamle døre og vinduer ud til nye. En gammel dør eller et ældre vindue med mørnet træ vil være alt for nemt for en erfaren indbrudstyv at bryde op. Hvis det står helt galt til, kan det være, at der ikke skal andet end en skruetrækker til at få det op. 

image

Sæt lys op og overvej tremmer for kældervinduerne 

En af grundene til, at mange tyve foretrækker at bryde ind gennem en kælderdør er, at de kan stå i mørke, uforstyrret på bagsiden af huset. Det er derfor perfekt i forhold til, at de kan tage sig god tid. Du kan selvfølgelig ikke flytte placeringen af din kælderdør, men du kan sørge for, at tyven i hvert fald ikke kan stå i mørke. Det kan du gøre ved, at du sætter et spot eller en lampe op over døren. Det kan enten være en, der er tændt hele tiden, eller en, der tænder, når der er bevægelse. 

Derudover kan det også være en god ide for dig, at du overvejer at sætte tremme for kældervinduerne. Det kan også dæmme yderligere op for indbrud. 

 

Flere Nyheder