Lad Koldings bedemand tage sig af begravelsen

By:

2 kloge bedemand har banket hovederne sammen og startet et samarbejde med hinanden. Theis, som arbejder som bedemand i byen Kolding har været gode venner med en herre ved navn Jørgen i mere end 15 år. Da Theis startede sin forretning, gik der faktisk blot 6 måneder før at Jørgen faktisk gjorde det samme. De 2 har faktisk altid været uadskillelige og dette vil de nok også blive ved med at være, spår de to kammerater.

Imens Theis var en anerkendt bedemand i byen Kolding, så fik Jørgen derimod en lidt svær start som bedemand i byen Vejle. For jørgen var flyttet fra Kolding, for selv at starte bedemandsforretningen. Han holdt meget af Vejle by, og mente at netop denne by havde de rareste beboere. Men altså Han var jo ikke, den første bedemand i hele Vejle. For der var jo i forvejen en del anerkendte, forretninger i byen. Ja og borgerne foretrækker jo naturligvis, de kendte bedemænd i byen. Han var jo nødt til at gøre noget, for at få forretningen til at kører.

Han fandt en del virkelig smukke trækister, med håndskåret unikke mønstre, og et betræk i fantastisk høj kvalitet. Alle kisterne var slet ikke set magen til i hele Landet før, og de skulle skaffes fra udlandet. Og ved den føreste sending af de unikke trækister, så var Han overhoved ikke klar over, hvad som det rent faktisk senere ville betyde for hele hans egen fremtid som bedemand. For en konkurrenrende bedemand også i Vejle kom en tilfældig dag forbi Jørgens flotte butik, for at spise mad. Han var meget imponeret over de smukke trækister, og han spurgte hvor At jørgen dog havde fået dem fra. Men jørgen fortalte ham en løgnhistorie. Han ville ikke have at alle bedemand i hele Vejle, skulle få fat i de unikke trækister. Herefter begyndte der faktisk at komme mange forespørgsler fra alle de andre bedemand i hele Vejle. Og alle ville gerne vide hvor at kisterne kom fra.

Da bedemanden fra Kolding, så ringere til Jørgen for omkring 4 måneder siden, for så at høre mere om det nu var begyndt at gå godt med hele bedemandsforretningen, fortalte Han Theis om kisterne. Han fortalte hvordan at der nu var begyndt rigtigt at ankomme en del flere forskellige kunder, og at hver og en bedemand i hele Vejle, ville skaffe de samme trækister som dem han sælger. Samtidig med de talte så undersøgte Theis, om nogen bedemand i hele Kolding havde disse kister. Men der var faktisk ikke en eneste. Faktisk så var der ikke andre i hele Landet end Jørgen som var sælger af Disse kister. Theis som nu var en respekteret bedemand i byen Kolding, kom med et tilbud til Jørgen. At de 2 kunne blive sælgere af de unikke trækister i hele Landet, og sælge dem til bedemænd i hele Danmark. Og netop fordi Han ikke tjente mange penge på hans egen bedemandsforretningen endnu, tilbød Theis at ligge pengene ud for indkøb af kisterne. Theis mente at det faktisk var en brilliant ide som at bedemanden fra Kolding havde fået sig, og de fik hastigt planlagt det nødvendige med selve virksomheden som laver kisterne.

Og det er nu kun 3 måneder siden, at de 2 gode venner fik den allerføreste sending af alle kisterne. Og de har allerede nu set sig nødt til at bede om en ny. For de leverer i øjeblikket trækister til bedemandsforretninger i hele Danmark. Efterspørgslen har faktisk været helt vild stor fra alle de andre bedemænd plus kunderne synes skal også at de er virkelig flotte. Og det er nu lykkedes for bedemanden fra Vejle at skabe vækst i hele hans egen butik. Og han også ser frem til et gavnligt samarbejde med hans kære ven Theis, bedemanden fra Kolding.

Posted in: Kategori