Indret med bordlamper, og giv dit hjem sjæl og atmosfære

By:

Noget af det mest vanskelige ved at indrette sit hjem, at at beslutte sig for den rette belysning. Skal man vælge lamper, som alle er ens, så der er en rød tråd i valget af belysning? Skal hver enkelt lampe være et individuelt statement – eller skal lamperne helst træde i baggrunden og udelukkende fungere som kilder til lys?

Vælg lamper efter funktion og stemning

Som en tommefingerregel kan man sige, at lamper først og fremmest skal opfylde en funktion. Din læselampe skal levere et behageligt og fokuseret lys, så du kan fordybe dig i timevis uden at blive træt i øjnene eller få hovedpine. Dit arbejdslys skal være jævnt og neutralt. Lyset i badeværelset skal ligeledes være jævnt, så du får et realistisk billede af dig selv i spejlet, når du lægger makeup eller barberer dig. Og lyset i din dagligstue skal først og fremmest være hyggeligt og skabe atmosfære.

Bordlamper – til pynt, hygge og stemning

Til dette formål er bordlamper eminente. Der er intet, som skaber en mere hyggelig stemning, end dæmpede bordlamper, placeret rundt omkring i rummet på borde, kaminhylder eller chatoller, eller på hylder i reoler. De små, kønne lamper skaber afgrænsede øer af blødt lys, som gør rummet intimt og velkommende over for gæster. Og der findes så mange forskellige modeller af bordlamper på markedet, så du altid vil kunne finde én eller flere, som passer ind i din indretnings stil.

Køb bordlamper fra kendte brands online

Hvis du ikke gider at skulle slæbe dig selv rundt i flere forskellige lampebutikker, kan du med fordel købe dine bordlamper online. Hos andlight.dk finder du bordlamper og andre lampetyper – loftlamper, pendler, gulvlamper og væglamper – fra alle de kendte brands som for eksempel Foscarini, Frama, Grupa Products, GUBI, HAY Lamper, Here Comes The Sun, In The Tube, Iqlight og Serge Mouille. Se dem – og mange flere – på https://andlight.dk/shop/bordlamper-175c1.html