Hvorfor skal Compact flash kort bruges til alt

By:

Vi lærte på den barske måde præcis hvos vigtigt det er, dels at gemme sine fotos på et kamera, men også på et usb stick. Vi valgte jo, at tage på bryllupsrejse til Hawaii. Vi har jo begge alle dage drømt at komme dertil. Vi boede jo i sådan en smuk hytte lige på selve stranden. Selve vejret var skønt. Vi fik taget de allermest utrolige fotos, som at vi alle gemte på vores eget compact flash kort. Normalt så har min ægtemand jo altid et usb stick med os, når at vi sådan er på ferie. Men lige denne gang havde han jo glemt den hjemme. Vi bekymrede os jo ikke videre over det resten af ferien. Vi fortsatte med, at gemme alle vores utrolige minder i fotoform på vores kameras compact flash kort. Vi brugte jo NÆSTEN 14 dages tid i denne skønne hytte, hvor vi fik alle de bedste oplevelser. Det var bestemt sådan en skøn tur som at vi jo aldrig nogensinde glemmer igen.

Men dagen hvor vi faktisk skulle tage hjem, så pakkede jeg vores sager ned. Vi tog jo så en sidste svømmetur til den skønne strand, og sugede så meget, af det smukke område til os som muligt. Da jeg så sidder i flyveren, så beder jeg så min kære mand om kameraet, fordi jeg vil tage et foto af ham. Så går det pludselige op for os begge, hvordan at vi har helt glemt kameraet med compact flash kortet indeni. Det kamera som holdte vores fantastiske minder. Og jeg blev jo frustreret og begyndte også, at skælde min ægtemand ud samt snerre “hvorfor glemte du også dit dumme usb stick? Vi kunne jo have gemt alle billederne der, som sådan en backup!” Han var helt stille. Og jeg vidste også godt, hvordan at det ikke lige var sådan hans skyld. Jeg blev jo altså så frustreret over, at vores fine fotos jo lå på et lille compact flash kort, som vi jo aldrig ville kunne få at se igen. Men som min kære mand sagde, så behøver vi jo ikke et foto eller et lille usb stick for, at kunne minde os begge omkring denne utrolige tur. Når man nu skaber nogle minder som at vi jo gjorde henne på Hawaii, så er din helt egen hukommelse jo det bedste sted, at lagre dem. Og jeg vil heller aldrig glemme denne skønne tur. Og heller ikke selvom at jeg ikke lige har et lille compact flash kort  med disse fotos.

Vi har nu lært af vores fejl. Hver gang vi rejser nu så, har vi jo også altid et yderligere usb stick med os. Det kunne jo godt være, at han jo glemte det igen eller bare, at vi jo mistede compact flash kortet. Nu er vi jo alle dage på den sikre side. Vi har jo heldigvis stadigvæk fotos fra vores eget bryllup. Fordi det var min broder som legede fotograf. Alle vores fotos lå derfor på hans eget compact flash kort, i stedet for på det kamera, som vi jo så mistede henne på Hawaii. Vi har herefter fået flyttet samtlige af billederne over på et usb stick, så at vi jo alle dage nemt kan tage dem alle frem igen og så kigge på dem. Vi har jo selvfølgelig også lavet sådan en god backup af de billeder, så at de jo ikke lige forsvinder. Vi har vores første bryllupsdag om ca. et halvt år. Og derfor så har vi faktisk bestemt os begge for sådan, selv at tage afsted til Hawaii endnu en gang. Denne gang tager vi altså ikke fotos. Vi har jo faktisk aftalte, at de minder som vi laver på Hawaii, aldrig længere må komme sådan ned på et lille compact flash kort. Og de må kun eksistere i vores egen gode hukommelse.

Posted in: Kategori