Hvor meget betaler i for rengøring i København

By:

Siden vores fætter som professionel soldat blev skudt ned og blev lam i begge ben, havde jeg desværre ikke været i besiddelse af så stort energi i dagligdagen. Dette betyder, at ting støvsugning og flere andre dagligdags sysler slet ikke blev gjort. Når man sidder i sin kørestol, kunne det blive svært at skulle kunne komme til med en eller anden støvsuger. Min rigtig gode ven anbefalede, at jeg fandt et selskab der laver rengøring til private. Der skal vist være gode muligheder for at finde den form for rengøring i København, som er byen hvor jeg for tiden bor.

Jeg kiggede på internettet og fandt nogle forskellige steder, der udførte rengøring i København. Flere er dog til erhverv, men nogle få lavede også rengøring til private. Jeg synes, det er lidt underligt at ville have en fremmed til at skulle færdes rundt omkring i min lejlighed for at gøre grundigt rent. Jeg tog mig således ret god tid med at skulle finde den rette. Til slut fandt jeg heldigvis en ung dame, der lavede rengøring i København. Jeg ringede til hende, da jeg ikke helt var i stand til at læse, om hun lavede rengøring til private. Dette var slet ikke til at kunne læse på hendes lille hjemmeside. Hun havde dog nogle gode referencer fra forskellige folk, der skrev søde ting omkring hende.

Kvinden, der hedder Julie, kommer på besøg derhjemme hos min fætter for på den måde  at kunne tale omkring hendes rengøring til private. Jeg er helt betænksom ved tanken om  at skulle have besøg hjemme i min temmelig snavsede bolig. Kvinden er heldigvis flink og fortæller, hvordan hun ofte havde set det der er meget værre, når pigen laver rengøring i København. De talte omkring, alt det der skal gøres rent. Hun ville anbefale, at pigen kom minimum en gang hver anden uge. Julie anbefalede det til stort set alle, der havde behov for rengøring til private. Fordi hun lavede meget rengøring i København, er hendes skema temmelig  booket, men vi fandt heldigvis en fast tid, der passer begge to. Her  efter første hjemmebesøg fik vi talt om en hel masse. Hun fortæller omkring sit liv, og vores fætter fortæller omkring mit. Idet hun tog afsted var den store lejlighed nu skinnende ren. Dette er fantastisk så utrolig stor betydning Julies rengøring til private gjorde for vores fætters opfattelse af lejligheden. Jeg fik yderemere mere overskud af at kunne opholde sig i meget rene og pæne omgivelser.

Med tiden som det blev rutine med Julie-Maries besøg, fik vi talt mere. De endte med privat at blive rigtig gode venner. Jeg kunne hurtigt forstå, hvorfor hun lavede rengøring til private. Det må egentlig være hyggeligt at kunne tage  hjem til forskellige folk og snakke, samtidig med at Julie arbejder. Alle hendes mange referencer omkring rengøring i København passede heldigvis. Julie er utrolig imødekommende og flink.  Såfremt jeg havde behov for, at hun kommer forbi, så kommer hun gerne med ret kort varsel, såfremt hun altså ikke lige havde en anden aftale omkring rengøring i København.

Efterhånden som månederne går, blev vores fætter meget begejstret for den søde Julie. Til sidst blev jeg helt ærligt lidt forelsket. Jeg tænkte, om det tit sker for Julie. Hun besøger jo mange, da Julie jo laver rengøring til private. Jeg tænker, at de nok ofte føler sig en smule ensomme, når de slet ikke selv er i stand til at gøre rent i deres hjem. Når hun tilbyder rengøring i København, er vores fætter nok bare en eller anden tilfældig kunde ud af ganske mange. En elller anden dag fortæller vores fætter alligevel Julie, hvordan jeg havde det med hende. Julie fortalte heldigvis, at hun også tænker en del på mig. De begyndte date, så blot efter tre måneder der vi kærester.

Posted in: Kategori