Hvilken vps server bør du vælge

By:

Altså jeg havde jo i begyndelsen svært ved sådan at forstå vps server. Men nu ved jeg så endelig hvad det handler om. Jeg startede som sekretær for et stort selskab der bygger nogle andre folks websites. Og vi tager os af næsten det hele for kunden. Både hvordan der side skal opbygges, samt alt det at holde hjemmesiden online. Det betyder jo også at vi jo har en hel del forskellige kunder, som hver i sær besidder deres hjemmeside. For at kunne holde helt styr på netop det benytter vi så hosting vps. Altså at vi selv betaler til et hosting selskab for at forære os konstant adgang til en kæmpe stor vps server. Vps står faktisk for virtual private server. Det betyder jo at hele vores personlige server er virtuel. Altså at denne server fungere præcis ligesom en pc, vi selv har adgang til. Men altså vi logger bare ind på selv denne pc inde fra vores eget kontor selvom at selve serveren jo står en masse kilometer væk hos vores gode hosting vps.

Og i vores dagligdag så logger jeg ind på selve vores vps server samt hjælper med sådan at kontrollere vores søde kunders hjemmesider. Det betyder jo at samtlige af vores forskellige kunder hjemmesider er samlet sådan hos vores gode hosting vps. Det praktiske ved sådan selv at have sådan en vps server hos et andet firma, er ansvaret. Vi slipper jo helt for sådan selv at skulle holde styr på sådan at vores vps server kører stabilt samt er stærk nok. Det tager hosting vps sig helt af. De giver oven i købet besked hvis vores vps server lige trænger til selv at bliver godt upgradet. Og det er i forvejen hent flere gange for at vi jo pludselig har fået os så mange nye søde kunder at vores vps server ikke kunne følge helt med. Og så fik vi jo en besked ude fra hosting vps omkring at forbedre serveren til sådan en lidt hurtigere forbindelse samt noget mere plads inde på vores vps server. Det koster lidt mere, men altså det er også alle de ekstra penge værd.

Og efterhånden som jeg så lærte noget nyt om vps server, blev jeg interesseret i mulighederne. Jeg havde jo tit god kontakt til hele vores hosting vps. Og jeg lærte også meget om virtuelle servere samt begyndte også selv at få adgang til vores gode vps server. Eftersom jeg nu lærte så meget nyt omkring vores smarte vps server så fik undertegnede også justeret en hel del, samt også gjort det både hurtigere samt mere stabil. Det gjorde at min egen chef forfremmede mig til ansvarlig for  vores vps server, samt al kommunikation til hosting vps. Og jeg nyder også hver dag at arbejde med vores eget system, samt hele tiden gøre hele vores vps server både overskuelig, samt effektiv. Det sker også med god hjælp fra hosting vps.

I min hverdag der kan undertegnede faktisk ikke mærke nogen afvigelse på selve vores vps server og sådan en normal pc. Jeg logger bare ind om morgenen inde på min egen pc på vores kontor, og så føles det ligesom om alle hjemmesiderne ligger direkte inde på kontorets pc. Men altså de ligger jo rent faktisk henne på vores gode vps server. En af fordelene ved sådan at bruge hosting vps er også den brede adgang. Det er nu muligt at logge ind på selve vores smarte vps server hvor som helst i hele verden. Således har undertegnede nu gode mulighed for at logge på vores vps server selvom jeg er ved en kunde, eller under et møde. Således så kan jeg jo nemt oprette sådan en helt ny kunde, eller rette noget på en side. Det er et helt utroligt samarbejde vi har med vores god hosting vps. Og jeg anbefaler også alle i samme situation selv at se på sådan en vps server. Det vil virkelig kunne gavne hele jeres forretning.

Posted in: Kategori