Følg Jacob Haugaard på arbejde

By:

Forrige sommer valgte vi at afholde en musikfestival. Den skulle hylde alle de ikke så kendte kunstenere der er i hele landet. Det var nu et kæmpe projekt. Vi skulle jo dels finde location, og få den rette tilladelse til at kunne forhandle øl og drikkevarer, samt finde en egnet konferencier og selvfølgelig finde en masse bands. For at kunne få et stort publikum til vores festival, ville vi gerne have en ret kendt konferencier. Men vi havde ikke det helt største budget til f.eks. Jacob Haugaard. Og eftersom at vores bands jo var tæt på ukendte, var det jo vigtigt med en ganske kendt konferencier med til nogle få skejser.

Vi søgte på nettet og vi fandt et sted hvor at man så selv kunne bestille konferencier. Vi så også at man faktisk godt kunne bestille Jacob Haugaard, men vi valgte at gå efter en eller anden kendt, der sikkert var mere overkommelig. Vi søgte jo et par andre kendisser, men enten var de optaget på selve vores dato, eller også så kostede de alt for mange penge. Afslutningsvis så skrev vi faktisk direkte til Jacob Haugaard for at skaffe en pris på ham med som konferencier. Vi fik hurtigt et svar med en pris der faktisk passede til vores budget. Vi var altså virkelig lykkelige for at vi godt kunne skaffe Jacob Haugaard som vores konferencier til vores festival.

Med Jacob Haugaard godt på plads manglede vi dog stadig et par nye bands samt en tilladelse til at kunne servere alkohol. Vi havde allerede fundet et ganske godt sted lidt uden for Slagelse, hvor at vores festival godt kunne holdes. Men siden vi nu havde fået Jacob Haugaard med som konferencier var folk pludselig mere søde til at hjælpe os alle sammen. Vi fik faktisk hurtigt en masse forskellige ansøgninger af nogle bands, samt alkoholtilladelsen var heller ikke noget problem. Før vi havde set os selv om, havde vi faktisk et komplet program godt på plads og alt var nu klar til den store dag.

Jacob Haugaard var ganske pligtopfyldende. For han kom i ganske god tid, og han hilste på os alle. Vi fortalte ham så hvad som han selv skulle gøre som konferencier. Det føltes helt mærkeligt at skulle forklare Jacob Haugaard som jo nok faktisk er den allermest kendte konferencier i landet. Men han var dog hurtig til at kunne regne helt ud hvad som vi nu havde mest brug for at han gjorde. Jacob Haugaard var også rundt omkring og hilse pænt på samtlige af kunsterne inden at de selv skulle op på scenen. Det var altså fantastisk at have en konferencier som bare kunne tage sig af alt det store arbejde med vores festival. Efter alt vores forarbejdet var vi alle helt trætte, og det var altså fantastisk at kunne give det ansvar videre til selveste Jacob Haugaard, som jo havde helt styr på dels rækkefølgen af de optrædne samt alle kunstnerne. Så efter at han først var kommet, kunne jeg jo slappe helt af og så nyde den gode festival.

Hele vores festival gik også lige som den nu skulle og Jacob Haugaard var altså en fantastisk konferencier. For han havde hele publikum med allerede fra starten, så at alle forskellige bands jo havde en god oplevelse på scenen. Vi var lidt rundt og snakke med de mange bands som alle var helt vilde. For de havde alle nydt at spille til vores festival, samt vores publikum var virkelig godt. Vi vil altså meget gerne takke alle som nu har hjulpet os med at kunne får alt det gennemført. Og et helt specielt tak til selveste Jacob Haugaard som konferencier. For han blev oven i købet bagefter at vi nu var afsluttede, hvor han talte med nogle mennesker. Det var altså en rigtig dejlig dag med både god musik, samt en masse venlige folk. Så står du selv og har brug for en konferencier så vil vi også derfor klart anbefale Jacob Haugaard.

Posted in: Kategori