Før en gulvafslibning kræver der jo en gulvbelægning

By:

Det er jo ganske givet, at hvis du ikke har noget trægulv derhjemme, så er der jo ingen grund til at lave en gulvafslibning af gulvet.

Så kan du spare den væk, men hvorfor dog gå glip af det skønne og hyggelige ved at have et trægulv? Desuden er det altså heller ikke så dyrt at få lavet en god omgang gulvafslibning.

Vi siger, at man skal have valgt gulvbelægning i Roskilde med et trægulv, hvorefter man agter at lave en fast aftale med et gulvafslibningsfirma, hvor de skal komme ud faste tidspunker på året og se, om der er tid til en gulvafslibning – medmindre der er sket noget akut, der fordrer en hurtig omgang gulvafslibning.

Her skal man så gøre sig nogle valg med, hvilket type af trægulv, man vælger sig, for valget af trægulv handler også om, hvilken fremgangsmåde man vælger med gulvafslibningen og den efterfølgende efterbehandling, men det kan den professionelle gulvafsliber hjælpe dig med at vælge til den tid, så du får det passende resultat.

Men angående valget af trægulv, så er det jo dig og de andre i bygningen, der skal leve med dette gulv forhåbentligt længe, så I sammen skal tage den beslutning.

Man kan vælge den samme type trægulv i alle lokaler, så det giver en sammenhængskraft, eller man kan vælge forskellige typer af trægulve i de andre rum, som så igen kræver andre typer af gulvafslibninger.

Dog kan man da helt klart også vælge trægulve i nogle lokaler og så nogle andre former for gulve i andre lokaler.

Valget af træ handler blandt andet også om, hvor meget lys man gerne vil have tilført i rummet fra afspejlningen via solen. Noget trægulv giver et mere mørkt lys, mens andet giver et mere lysere indfald.

Og så er der jo også valget at mønsteret på gulvet, om det for eksempel er sildeparket eller planker.

Der er meget at tage stilling til.

Posted in: gulvafslibning