Flotte og stilfulde gardiner fra din gardinbus

26 februar 2020 Astrid Pedersen
Flotte og stilfulde gardiner fra din gardinbus

Synes du også, at det er helt håbløst at købe gardiner? Så er du ikke alene. Det er de færreste mennesker, som finder det nemt at skulle udvælge stof til nye gardiner i en butik. Man har ikke en jordisk chance for at vurdere, om stoffet overhovedet passer til farverne i det rum, i hvilket det skal fungere som gardin.

Det er umuligt at vurdere hvorledes gardinet vil gøre sig når lyset rammer vinduet – og så er der hele spørgsmålet om tilskæring. Med mindre du selv er professionel syerske, er det ikke en helt smal sag selv at sy sine gardiner. Skal de sys hos en skrædder ude i byen, skal du bruge nøjagtige opmålinger af alle dine vinduer og døre. Og vi ved alle hvor nemt det er at komme til at lave en fejl, som medfører gardiner med en ringe pasform.

Få den bedste hjælp til gardinerne hos Gardinbus.nu

I stedet kan du vælge at benytte dig af Gardinbus.nu. Gardinbus.nu tilbyder nemlig som standard service at besøge dig i dit eget hjem, og her foretage en gratis og uforpligtende opmåling af alle dine vinduer samt altan og terrasse døre. Når du kontakter Gardinbus.nu med henblik på et besøg, vil den dygtige medarbejder sørge for at medbringe et velassorteret udvalg af stof og materiale prøver.

Uanset om du ønsker almindelige gardiner, eller om du er ude i Luxaflex, plissé gardiner, folde- eller lamel gardiner, persienner af træ eller stål, rullegardiner eller Copenhagen blinds, vil gardinmanden hjælpe dig med at finde den stil og farve, som passer perfekt til dine vinduer og døre. Med Gardinbus.nu kan du få et retvisende billeder af hvorledes dine nye gardiner kommer til at gøre sig i de forskellige rum. Og så vil du selvfølgelig få gardinerne fremstillet præcist efter mål.

Du kan læse mere om gardinbussen på gardinbus.dk

Flere Nyheder