Få smukke gulve på ny med en gulvafslibning i København

04 september 2021 Astrid Pedersen

Er du træt af at se – og gå – på slidte, triste og splintrede trægulve? Så bør du overveje at få foretaget en grundig gulvafslibning med efterfølgende overfladebehandling.

Kan jeg selv afslibe mit trægulv?

Du har måske set andre bolig ejere foretage afslibning af gulve i hjemmet – og måske er du blevet inspireret til selv at prøve kræfter med en gulvslibning maskine. Sådan en kan lejes i byggemarkeder på dagsbasis, lige som du kan købe alle materialer til såvel gulvafslibning som til efterbehandling af dit trægulv samme sted.

Men inden du styrter ned i dit nærmeste byggemarked for at leje maskineri og indkøbe materialer skal du lige overveje om du overhovedet har de rette forudsætninger for at udføre en gulvafslibning det kræver nemlig en del mere end man skulle tro, både når det handler om tid, overskud, og fysiske kræfter.

En maskine til gulvafslibning er tung og vanskeligt håndterbar. Maskinen kræver at du har en vis mængde kræfter hvis den ikke skal stikke af med dig.

Det er desuden ikke sikkert at du har det rette rutinerede og professionelle håndelag til at manøvrere den tunge maskiner helt ud langs panelerne, ind i krogene, og rundt om de skarpe hjørner. Og når du skal i gang med at ludbehandle, indsæbe, oliere eller lakere dit nyslebne trægulv vil du finde at resultatet måske ikke bliver helt så ensartet som du havde håbet på.

Lad en dygtig gulvsliber forestå afslibning af gulve i din bolig

Derfor er det smartest at overlade denne opgave til en faglært gulvmand. På den måde slipper du selv for det trælse og slidsomme arbejde. Og du kan være sikker på et helt optimalt resultat.

Du kan finde en gulvsliber i København hos gulvfirmaet DBF Gulvservice. Læs mere, og få et skarpt tilbud på afslibning af gulve, på dbf-gulvservice.dk.

Flere Nyheder