Få den bedste malerhjælp hos din maler i Ishøj

By:

Det er altid lækkert at få renoveret boligen indvendig – især når arbejdet er overstået. En god istandsættelse kan gøre underværker for en lettere forfalden lejlighed eller for et hus, som længe har trængt til en kærlig hånd. Ofte er det ikke nødvendigt at skulle ud i de store forkromede reparationer – især når det gælder de mindre komplicerede rum så som stuer, værelser eller entré. Her kan et stykke vel udført malerarbejde i mange tilfælde være fuldt tilstrækkeligt for at få boligen til at ligne en million.

Hvad indebærer professionelt malerarbejde?

Hvis du ønsker at få udført malerarbejde, som ikke blot begrænser sig til at smøre lidt maling på væggene, skal du vælge at få dette udført af faglærte håndværkere. Malerarbejde, som skal holde i mange år, stiller nemlig større krav til udførelsen, end du umiddelbart selv vil kunne honorere.

Sidder der eksempelvis gammelt tapet eller slidt væv på dine vægge, skal dette fjernes førend selve arbejdet med påføring af maling kan påbegyndes. Ellers bliver resultatet hverken smukt eller holdbart.

Dernæst skal pudsets tilstand og beskaffenhed tages i betragtning. Er der dybe revner i pudset, eventuelt som følge af sætnings skader i væggen, men ellers sundt nok, er det en god idé at sætte filt op, som kan holde sammen på pudset og forhindre revnen i at slå igennem.

Er pudset beskadiget – for eksempel af fugt – efter i mange år at have været gemt væk bag et eller flere lag tapet, kan det være nødvendigt at reparere det med en fuldspartling. Smuldrende pudse udgør en rigtig dårlig base for et solidt stykke malerarbejde. Og en fuldspartling skal, såfremt du ønsker et lækkert og ensartet resultat, udføres af professionelle.

Find din maler i Ishøj hos Malerkanonen

Leder du efter en maler i Ishøj, som kan hjælpe dig med at få boligen til at stråle, kan du kontakte Malerkanonen.dk

Posted in: Maler Ishøj