At rejse er at lære

25 februar 2020 Mette Nielsen
At rejse er at lære

Livet er en lang læringsproces, og intet er mere givende og bekræftende end at sætte sig ind i en ny kultur, suge til sig af sproget og den anderledes måde at leve livet på. Mange gange har vi en tendens til kun at se det, der er lige foran næsen på os, men der findes en helt verden fuld af eventyr, oplevelser og læring, hvis vi bare tør kaste os ud i det.

Gør du det? Så har du alletiders unikke mulighed for både at opleve og lære nyt, hvis du rejser på sprogrejse ud i verden. Her kan du på tætteste hold se en ny kultur an, samtidig med at du lærer sproget, i mens du opholder dig i nærmiljøet. Det giver en helt anden forståelse og intensitet til din sprogforståelse, som gavner indlæringen. 

På en sprogrejse kombinerer du sprogkurser med oplevelser. Det er den perfekte kombination for dig, der gerne vil lære, i mens du er i et spændende miljø.

Kom helt tæt på de lokale
Når du rejser ud på en sprogrejser, er et af hovedformålene at blive klogere sprog, men samtidig får du en unik mulighed for at lære en anden kultur bedre at kende, komme helt tæt på de lokale ved at bo hos dem og samtidig komme på udflugter, hvor du ser nye spændende ting og knytter bånd med alle de andre, der også er en del af holdet.

En sprogrejse kan blive et minde for livet, som du igen og igen tager frem og tænker tilbage på som en ganske særlig tid. En oplevelse ud over det sædvanlige, der måske er med til at definere dig og dine ønsker og drømme for fremtiden. En oplevelse hvor du er på udebane men stadig under kyndig vejledning – og husk på, at en sprogrejse er for alle uanset alder. 

Flere Nyheder