Akupunktur mod stress og smerter i København

07 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Måske har du hørt om akupunktur – alternativ behandling med nåle. Men hvad er akupunktur, og hvordan kan nålestik hjælpe dig? Læs med i det følgende og bliv klogere.

Akupunktur mod sportsskader

Hvis du har pådraget dig skader i forbindelse med sport eller idræt vil du kunne hjælpe restitutionen på vej med akupunktur behandling. Det drejer sig for eksempel om forstuvninger, forstrækninger, eller skader på muskler eller ligamenter.

Akupunktur kan hjælpe med at fjerne hævelser idet nålene stimulerer kroppens naturlige udrensning. Samtidig vil sports akupunktur kunne hjælpe musklerne med at slappe af så der ikke slides unødigt på kroppen. Og så kan du ved hjælp af akupunktur lindre de smerter og det ubehag der følger med en typisk sports skade.

Afhjælp stresssymptomer med akupunktur

Er du en af de desværre temmelig mange danskere som er sygemeldt med arbejdsrelateret kronisk stress kan du med stor fordel supplere din stress behandling med akupunktur.

image

Akupunktur mod stress er en særdeles effektiv behandlings form idet kroppen hjælpes til at genfinde sin naturlige balance. Det sympatiske nervesystem får en velfortjent pause hvilket giver krop og sind mulighed for at lade op. Det betyder at du hurtigere vil komme ovenpå igen, blive stærkere fysisk og mentalt, og finde vej tilbage til din harmoniske tilstand.

Smertelindring med akupunktur

En tredje velkendt og meget udbredt anvendelse for akupunktur er i forbindelse med lindring af smerter. Det kan for eksempel være menstruationssmerter, hovedpine og migræne, eller kroniske smerter som følge af fibromyalgi eller andre systemiske lidelser. Med akupunktur vil du kunne dulme de vedvarende smerter og dermed få mere overskud.

Bestil tid til akupunktur behandling i Valby

Bor du på Frederiksberg eller i Valby er det oplagt at benytte Akupunktur Klinik på Søndre Fasanvej som din akupunktur. Du kan læse mere om Akupunktur Klinik og booke tid online på aku-punkturklinik.dk.

Flere Nyheder